Γιώργος Γαβρίλης επικεφαλής “ΑλλάΖΟΥΜΕ τον Πειραιά για όλους & όλες”: Η παρουσία και η συμμετοχή μας στην πορεία μνήμης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα είναι δημοκρατικό καθήκον

0
7

Δήλωση – κάλεσμα του Γιώργου Γαβρίλη στην αντιφασιστική πορεία για τα ένδεκα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

“Η παρουσία και η συμμετοχή μας στην πορεία μνήμης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα είναι δημοκρατικό καθήκον.
Σήμερα ζούμε σε μια δύσκολη για τη Δημοκρατία εποχή, με την απειλητική άνοδο της Ακροδεξιάς σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο να παρατηρείται καθημερινά. Σε μια εποχή όπου η καταστρατήγηση δικαιωμάτων και ελευθεριών είναι καθημερινό φαινόμενο. Σε μια εποχή όπου η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό είναι σε εξέλιξη.
Ακριβώς για αυτούς τους λόγους ειδικά φέτος η παρουσία και η συμμετοχή μας στην πορεία μνήμης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα είναι καθήκον μας απέναντι στη Δημοκρατία.
Όλοι μαζί οι δημοκράτες και προοδευτικοί πολίτες δίνουμε ένα ηχηρό μήνυμα πως ο φασισμός δεν χωρά στις γειτονιές και τη ζωή μας. Δίνουμε ένα ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης στη Μάγδα Φύσσα που παλεύει απέναντι στο ακροδεξιό τέρας καθημερινά.
Η παράταξή μας «ΑλλάΖΟΥΜΕ τον Πειραιά για Όλους & Όλες» θα είναι και φέτος εκεί. Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους μας να έρθουν μαζί μας και να γίνουμε μια γροθιά που θα δείξει πως διαχωρισμοί, ρατσιστικές και φασιστικές ιδεολογίες δεν μας τρομάζουν ούτε τους επιτρέπουμε να τρυπώνουν στην πόλη μας.
Όλοι & Όλες την Τετάρτη 18/09, 17:30 στην προσυγκέντρωσή μας στο Μνημείο Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι!
Όλοι & Όλες μια γροθιά δημοκρατίας, μια γροθιά μνήμης, μια γροθιά για τον Παύλο”