ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια σε μαθητές, για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ 21/6, 25/6 και 27/6 μετά από την παρέμβαση της ΕΛΜΕ Πειραιά

0
53
EUROBASKET 2022 / ΕΛΛΑΔΑ - ΤΣΕΧΙΑ
Διάθεση δωρεάν εισιτηρίων σε μαθητές του ευρύτερου Πειραιά, για τους φιλικούς αγώνες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ στις  21/6, 25/6, 27/6
Μετά την επιστολή-παρέμβαση της ένωσης εκπαιδευτικών,  η ΕΟΚ επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ΕΛΜΕ Πειραιά.
Σύμφωνα με την τελευταία επικοινωνία, υπάρχει η δυνατότητα διάθεσης δωρεάν εισιτηρίων για τους 3 φιλικούς αγώνες της Εθνικής Ομάδας (21/6 με αντίπαλο την Πολωνία και 25/6 με αντίπαλο το Μαυροβούνιο-27/6 με αντίπαλο τις Μπαχάμες, οι δύο τελευταίοι αγώνες στα πλαίσια του ιστορικού τουρνουά Ακρόπολις), πριν το Προολυμπιακό Τουρνουά σε μαθητές/μαθήτριες και εκπαιδευτικούς.
Είναι μεγάλη ευκαιρία οι μαθητές μας, τα παιδιά μας, οι εκπαιδευτικοί να παρακολουθήσουμε από κοντά (στην πόλη μας, αφού οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας), δωρεάν, παίχτες-σύμβολα όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο προπονητής της Εθνικής μας Ομάδας Βασίλης Σπανούλης κ.α. και την αγαπημένη μας Εθνική Ομάδα (γνωστή και ως “επίσημη αγαπημένη”)!

Στείλτε λοιπόν μήνυμα ή απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 6948787613 και 6932266180 .

Πάμε να κάνουμε μια τεράστια μαθητική κερκίδα! Γεμάτη νέα παιδιά, αλλά και εκπαιδευτικούς!
Η ΕΛΜΕ Πειραιά θα συνεχίσει τις προσπάθειες σε αυτή την κατεύθυνση γιατί ο Αθλητισμός είναι Δικαίωμα όλων των παιδιών και όχι Εμπόρευμα!
Ναι στον Αθλητισμό – Οχι στα Ναρκωτικά!
Η ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ευχαριστεί την ΕΟΚ για την άμεση ανταπόκρισή της.