Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς: Δώδεκα παραγωγικοί φορείς του Πειραιά τίμησαν προσωπικότητες του επιχειρείν

0
69
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024, στο Μέγαρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς σε κλίμα αισιοδοξίας για τις προοπτικές της ελληνικής Οικονομίας, η όγδοη κοινή εκδήλωση 12 παραγωγικών φορέων του Πειραιά, με τον αγιασμό και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς, κ. κ. Σεραφείμ.
Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ανακηρύχθηκε σε Επίτιμο Μέλος του Ε.Β.Ε.Π. ο υπουργός Εξωτερικών κ. Γιώργος Γεραπετρίτης αναγνωρίζοντας τη σημαντική και πολύτιμη προσφορά του στο έργο του Επιμελητηρίου και τιμήθηκαν οι επιχειρηματίες κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Mytilineos, ο κ. Χάρης Βαφειάς, ιδρυτής της Stealth Maritime Corp, ο κ. Δημήτρης Θεοδοσίου και ο κ. Δημήτρης Κούστας, επικεφαλείς της εταιρείας «Δαναός Ειδικοί Σύμβουλοι Διευθύνσεως Α.Ε.», αναγνωρίζοντας τη μακρά και πολύτιμη προσφορά των εταιρειών τους στο επιχειρείν, ενώ βραβεύτηκε και η πρόεδρος του οργανισμού Enterprise Greece κ. Μάιρα Μυρογιάννη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης, ο υφυπουργός παρά τον Πρωθυπουργό Γιάννης Μπρατάκος, οι υφυπουργοί Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Παναγιώτης Τσακλόγλου, Ναυτιλίας Γιάννης Παππάς, Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Μαρία Κεφάλα, ο Α’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Πλακιωτάκης, βουλευτές Α’ και Β´ Πειραιά, Γενικοί Γραμματείς, δήμαρχοι, Αντιπεριφερειάρχες, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, Πρυτάνεις και Δικαστές, πρόεδροι με μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων Επιμελητηρίων, Κοινωνικών Εταίρων, Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων.