Αρχική Αθλητικά Νέα Ολυμπιακός -Φορτούνης:Τhe end

Ολυμπιακός -Φορτούνης:Τhe end

0
35
Μετά από 10 χρόνια ,έξι Πρωταθλήματα Κύπελλα και ένα Κόνφερενς το μέλλον του 31 χρόνου ,ως φαίνεται ,είναι μακριά από τον Ολυμπιακό .
Οι Πειραιώτες κατέθεσαν μια πρόταση πρωτόγνωρη  για τα Ελληνικά δεδομένα,ο Φορτούνης καθυστέρησε να απαντήσει έχοντας προτάσεις από Σαουδική Αραβία και ΗΠΑ(Σικάγο) με τους κατόχους του Κόνφερενς να μην περιμένουν άλλο και οι τίτλοι τέλους φαίνεται να πέφτουν.
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός οδεύει προς την ομάδα του Γιώργου Δώνη με ένα συμβόλαιο που θα ξεπερνά (μαζί με τα μπόνους του) τα 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο.
Ο Γιώργος Δώνης μέσω της Ελ Καλίτζ αναμένεται να είναι ο επόμενος τεχνικός του. Ένας προπονητής που τον ήθελε ξανά στο παρελθόν και που επιζητούσε και πέρυσι την απόκτησή του. Ο Φορτούνης θα κλείσει εκεί με ένα συμβόλαιο της τάξεως των 3 και πλέον εκατ. ευρώ μαζί με μπόνους για 2 χρόνια.
Hδη από πιο νωρίς το απόγευμα είχε προκύψει ότι στον Ολυμπιακό δεν επρόκειτο να περιμένουν άλλο τον Κώστα Φορτούνη έχοντας αντιληφθεί πώς θα βρεθεί στο εξωτερικό για να παίξει ποδόσφαιρο. Για τον Ολυμπιακό φυσικά πρακτικά αυτά τα