Παραδόθηκε στην Ασφάλεια Πειραιά, ο 27χρονος που πέταξε το σακίδιο με τις χειροβομβίδες στο Κερατσίνι

0
15
Παραδόθηκε στην Ασφάλεια Πειραιά ο 27χρονος ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί ως ο συνοδηγός στη μοτοσυκλέτα από την οποία είχαν πετάξει το σακίδιο με τις τέσσερις χειροβομβίδες και το πιστόλι, το περασμένο Σάββατο στο Κερατσίνι.
Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα για διακεκριμένη παράνομη οπλοκατοχή και μεταφορά χειροβομβίδων, το οποίο και εκτελέστηκε κατά την παραδοσή του. Πλέον αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.
Από τη διαφυγή του απέφυγε – παρά τις επαφές που γίνονταν με τον δικηγόρο του – να παρουσιαστεί οικειοθελώς, μέχρι που εκδόθηκε ένταλμα σε βάρος του οπότε και παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια Πειραιά όπου και συνελήφθη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι αυτή τη στιγμή αρνείται να πει που είχε σκοπό να μεταφέρει τον οπλισμό και ισχυρίζεται ότι τον ήθελε για την προσωπική του ασφάλεια.
Πρόκειται για άτομο που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για περιπτώσεις πρόκλησης σωματικών βλαβών, ενώ η έρευνα επίσης συνεχίζεται για να διακριβωθούν οι προθέσεις που είχε ο ίδιος και ο συνεργός του, καθώς και αν σχετίζονται με κυκλώματα της νύχτας στην περιοχή του Πειραιά.