Γιάννης Μώραλης Δήμαρχος Πειραιά: “Η αξιοποίηση του Πύργου είναι ένα από τα σπουδαιότερα επιτεύγματα για το οποίο νιώθω πραγματικά υπερήφανος”.

0
40
Ο Πύργος του Πειραιά φωταγωγήθηκε χθες το βράδυ, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά, όπως συμβαίνει τα τελευταία 4 χρόνια. O εορταστικός φωτισμός του θα διαρκέσει έως τις 6 Ιανουαρίου, όταν και θα μετασχηματιστεί στον μόνιμο λευκό φωτισμό, ο οποίος έχει μελετηθεί με ιδιαίτερη περιβαλλοντική υπευθυνότητα.
Η αξιοποίηση του Πύργου είναι ένα από τα σπουδαιότερα επιτεύγματα για το οποίο νιώθω πραγματικά υπερήφανος. Αποδείξαμε ως Δημοτική Αρχή ότι τα αδύνατα γίνονται δυνατά, καθώς μετά από 47 χρόνια από την αρχική κατασκευή του, ο Πύργος «ζωντανεύει»! Αποδείξαμε ότι με σχέδιο, με προγραμματισμό, μα πάνω από όλα με θέληση, επιμονή και σκληρή δουλειά, οι δημιουργικές ιδέες παίρνουν σάρκα και οστά! Το 2024 είναι μια χρονιά ορόσημο για την πόλη, καθώς ο Πύργος θα έχει αναγεννηθεί, με την εξωτερική του όψη να έχει πλέον ολοκληρωθεί και με την επίσημη έναρξη της λειτουργίας του να πραγματοποιείται αρχές Μαρτίου. Δημιουργήσαμε, μαζί με την Piraeus Tower, ένα ξεχωριστό τοπόσημο μοναδικής αισθητικής, ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη μας και πιστεύω πως όλοι οι Πειραιώτες το θαυμάζουν, το χαίρονται και νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό!