Γιώργος Γαβρίλης υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά: “Καλωσορίζω τους ΝΕΟΥΣ ανθρώπους που θέλουν και μπορούν να αλλάξουν την Πόλη μας

0
84

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω ως υποψήφιους/ες δημοτικούς/ες συμβούλους της παράταξής μας καταξιωμένους επιστήμονες επαγγελματίες,εργαζόμενους και ενεργούς πολίτες,συμβάλλοντας παρά πέρα στην ανανέωση του ψηφοδελτίου.

Τσιγκαρίδα Μαρία: φυσικός, τραπεζική υπάλληλος, απόφοιτη Φυσικής επιστήμης (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο) με μεταπτυχιακό στις Τηλεπικοινωνίες. Μέλος από νεαρή ηλικία στην ανανεωτική αριστερά και υπήρξε μέλος του Λιμανιού της Αγωνίας από την ίδρυσή του. Κύριο μέλημα της ζητήματα κοινωνικού, περιβαλλοντικού και ζωοφιλικού περιεχομένου.
Bαρκαρόλη Αλεξάνδρα: ιδιωτική υπάλληλος, απόφοιτη του τμήματος εσωτερικής αρχιτεκτονικής, διακόσμησης και σχεδιασμού αντικειμένων (ΤΕΙ Αθήνας) με μεταπτυχιακό στο τμήμα φωτισμού στο Πολυτεχνείο του Μιλάνο.
Βιτσαράς (Γεωργακάκης) Αντώνιος: ιδιωτικός υπάλληλος/ξενοδοχοϋπαλλήλος. Είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο τμήμα Διοίκησης Τουρισμού και παράλληλα με τις σπουδές και την εργασία του ασχολείται με τον εθελοντισμό. Είναι ενεργός πολίτης και ασχολείται έμπρακτα με τα κοινά, ενώ έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής σε αρκετά πειραϊκά σωματεία (ΑΟ Καστέλλας, Πειραϊκός, Ήφαιστος Νίκαιας κ.α.) και διατελέσει βοηθός προπονητή στις ακαδημίες του Εθνικού Πειραιώς.
Ζαφειρίου Ευστράτιος: ιδιωτικός υπάλληλος και φοιτητής στο Μαθηματικό Αθήνας. Ασχολείται με την εκπαίδευση από το 2015 και έχει εργαστεί εθελοντικά στο Δήμο Δυτικής Λέσβου κάνοντας εξ αποστάσεως μαθήματα σε ομάδες παιδιών (σχολικό έτος 2020-2021).
Λογοθέτης Ξενοφώντας: καθηγητής πληροφορικής και Αγγλικών. Τελειόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά και από το 2005 μέχρι σήμερα εργάζεται ως καθηγητής Πληροφορικής και Αγγλικών στην ιδιωτική εκπαίδευση. Το 2001 εντάχθηκε στην Κίνηση για Ενότητα Δράσης της Αριστεράς (Κ.Ε.Δ.Α), το 2004 ήταν υποψήφιος στις Βουλευτικές Εκλογές στην Β΄ Περιφέρεια Πειραιά με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του 2019 με τον Συνδυασμό «Πειραιάς για όλους»
Νέοι άνθρωποι που θέλουν να αλλάξουν την Πόλη μας, με εφόδια το πείσμα, την αποφασιστικότητα και τη θέλησή τους για ένα διαφορετικό Πειραιά συμβάλλοντας στον κοινό μας αγώνα.

Τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!