Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

0
58

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, οι φορείς εκπροσώπησης των αυτοαπασχολούμενων και των ελεύθερων επαγγελματιών προχωρούν σε κινητοποιήσεις, με αφορμή το φορολογικό σχέδιο νόμου, που μπορεί να αποτελέσει την χαριστική βολή για χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ συνεδρίασε εκτάκτως αποφάσισε την συμμετοχή του εμπορικού κόσμου στις σχετικές κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα.
Για το μικρομεσαίο εμπόριο, η υπερφορολόγηση που εισάγεται θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια τους περισσότερους από εμάς στην ανέχεια, στις οφειλές και τελικά στο κλείσιμο.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς στηρίζει την απόφαση της ΕΣΕΕ και σας καλεί να συμμετέχουμε μαζικά στις κινητοποιήσεις, στις συγκεντρώσεις και στις προγραμματισμένες πορείες.
Μέσα από την συμμετοχή μας εκφράζουμε την αγωνία για το μέλλον μας, ενώ ταυτόχρονα προβάλλουμε προς κάθε υπεύθυνο την δυσαρέσκειά μας για την εξωπραγματική και άδικη φορολογική αντιμετώπισή μας, που θα έχει καταλυτικά αποτελέσματα στην δύσκολη πλέον καθημερινότητά μας και στην αγωνιώδη προσπάθειά μας να κρατήσουμε τα μαγαζιά μας ανοικτά.
Αρνούμαστε να πληρώνουμε μονίμως την χρόνια αναποτελεσματικότητα και την αδυναμία του Κράτους να εντοπίσει τους πραγματικούς φοροφυγάδες και απαιτούμε να αφήσει ήσυχο ένα κλάδο που εδώ και χρόνια λειτουργεί με ανοιχτές πόρτες, έχοντας πλήρως υιοθετήσει τα POS, τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και την ένταξη στο MyData.
Στεκόμαστε ενάντια στις απαράδεκτες διατάξεις του σχεδίου νόμου και ζητάμε την πλήρη απόσυρσή του και την έναρξη ευρύτατου διαλόγου για την καταπολέμηση του φαινομένου της φοροδιαφυγής.
Επισυνάπτουμε αφίσα σε ηλεκτρονική μορφή, για ανάρτησή της στις προθήκες της επιχείρησής σας.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μ. ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Θ. ΚΑΠΡΑΛΟΣ