Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΓΑΒΡΙΛΗ

0
65

Συνάντηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά, επικεφαλής της παράταξης «Αλλάζουμε τον Πειραιά για όλους και όλες» κ. Γιώργο Γαβρίλη πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 25/9, ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Β. Κορκίδης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Θ. Καπράλος, παρουσία μελών των Διοικητικών Συμβουλίων του ΕΒΕΠ και του ΕΣΠ.


Η συζήτηση εστιάστηκε στην επιχειρηματικότητα, με επίκεντρο την πόλη του Πειραιά, στα ζητήματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες και στις αναγκαίες δράσεις τόνωσης του πειραϊκού επιχειρείν, στα θέματα της ανάγκης συνεχούς αναβάθμισης των λειτουργιών της πόλης, της βελτίωσης της οδικής κυκλοφορίας συνδυαστικά με την δημιουργία χώρων στάθμευσης και της υπογειοποίησης των γραμμών ΗΣΑΠ από Ν. Φάληρο προς Πειραιά, της δημιουργίας Κεντρικής Αγοράς Τροφίμων, στην αναγκαιότητα στρατηγικού σχεδιασμού για την εκμετάλλευση του τουριστικού αποτυπώματος που προέρχεται από την κρουαζιέρα και όχι μόνο, σε θέματα περιβαλλοντικά, ανάπτυξης και προβολής της πόλης, στις επενδύσεις της Cosco στο Λιμάνι κ.ά.

 

Ο Γιώργος Γαβρίλης εξέφρασε την πρόθεσή του για έναν ανοιχτό διάλογο με το ΕΒΕΠ, τον ΕΣΠ και όλους τους φορείς της πόλης, αναδεικνύοντας τη σημασία της συνεργασίας, ενώ αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα φέρουν μια καλύτερη καθημερινότητα για τους πολίτες του Πειραιά, όπως η βελτίωση του κυκλοφοριακού, η δημιουργία χώρων πρασίνου και αναψυχής μέσα στην πόλη, η αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων, η αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών σχολείων, στη νέα σχέση πόλης-λιμανιού, στην αντιμετώπιση περιβαλλοντικών ζητημάτων κ.ά.

 

Τόσο ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ, όσο και ο Πρόεδρος του ΕΣΠ ευχαρίστησαν τον κ. Γ. Γαβρίλη για την επίσκεψή του, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές και επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους για έναν ανοιχτό μεταξύ τους δίαυλο επικοινωνίας, τόσο στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πειραϊκές επιχειρήσεις, όσο και σε μία συνολική ανταλλαγή απόψεων για τα κεντρικά ζητήματα της πόλης, με σκοπό την ανάδειξη, την δραστηριοποίηση του Πειραιά και την τόνωση της τοπικής αγοράς.