ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Συνελήφθησαν οι τέσσερις ανήλικοι που επιτέθηκαν σε συνομήλικούς τους με ματσέτα

0
28
Τέσσερις 17χρονοι συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες του Σαββάτου στον Πειραιά από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπως ενημέρωσε την Τετάρτη η ΕΛ.ΑΣ.
Κατηγορούνται – κατά περίπτωση – για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, αντίσταση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Επιπλέον, συνελήφθησαν και 4 από τους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 3ης Φεβρουαρίου, στην Ακτή Μουτσοπούλου στον Πειραιά, οι κατηγορούμενοι, μαζί με άλλους συνεργούς οι οποίοι αναζητούνται, απηύθυναν υβριστικές εκφράσεις και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον συνομηλίκων τους, επιδεικνύοντας μαχαίρια που κατείχαν, ενώ ένας εξ αυτών επιτέθηκε με χρήση σωματικής βίας.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., όπου μετά από αναζητήσεις εντόπισαν και συνέλαβαν τους 4 εμπλεκομένους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου.
Ενας εκ των συλληφθέντων προέβαλε σθεναρή αντίσταση στη σύλληψη, απωθώντας τους αστυνομικούς, οι οποίοι κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.
Από το σημείο της επίθεσης, περισυλλέχθηκαν και κατασχέθηκαν 2 μαχαίρια τύπου ματσέτα και πεταλούδα.
Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.