Περιοδεία του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Γαβρίλη στη Α’ Δημοτική Κοινότητα και στη λαϊκή αγορά Καμινίων

0
74
Με περιοδεία σε γειτονιές της Α’ Δημοτικής Κοινότητας και στη λαϊκή αγορά στα Καμίνια, συνέχισε και σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης την άμεση επικοινωνία του με τους πολίτες.
«Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς την πόρτα- πόρτα, αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους συμπολίτες μας, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε τον αποκλεισμό, που μας έχει επιβάλλει η πλειοψηφία των Μέσων Ενημέρωσης», υπογράμμισε σε δήλωσή του ο Γιώργος Γαβρίλης.
Ο Γιώργος Γαβρίλης, επικεφαλής του συνδυασμού «ΑλλάΖΟΥΜΕ τον Πειραιά για Όλους και Όλες», έχει τονίσει ότι η επικοινωνία με τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες είναι ιδιαίτερα σημαντική, “όχι μόνο για να κοινοποιήσουμε τις δικές μας προτάσεις αλλά και γιατί μέσα από αυτή την επαφή, μας δίνεται η δυνατότητα να συνδιαμορφώσουμε λύσεις και από κοινού να τις διεκδικήσουμε σε όλα τα πεδία. Η επικοινωνία αυτή με τους πολίτες, είναι συστατικό στοιχείο της πολιτικής μας και θα συνεχιστεί, αδιάλειπτα, και μετά τις εκλογές».