Στελεχώνονται οι Αστυνομικές υπηρεσίες στο Πέραμα. Ποιές δεσμεύσεις απέσπασε εκ μέρους της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, ο Δήμαρχος Γιάννης Λαγουδάκος

0
53
Μετά από την επιστολή του Δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκου προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κύριο Χρυσοχοΐδη, κλιμάκιο ανώτατων αξιωματικών  της Ελληνικής Αστυνομίας επισκέφτηκε το Δημαρχείο Περάματος και αφού ενημερώθηκε από την Δημοτική Αρχή , ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ πως τις επόμενες εξήντα ημέρες θα στελεχωθούν τα τμήματα Ασφαλείας Περάματος,Τροχαίας Περάματος, καθώς και το Αστυνομικό Τμήμα Περάματος.
Δώθηκε επίσης ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ για την μόνιμη πραγματοποίηση από δυνάμεις των διευθύνσεων ΟΠΚΕ και ΔΙΑΣ 24ωρων περιπολιών με αστυνομικά οχήματα στις Γειτονιές του Περάματος.
Στην σύσκεψη παρευρέθηκε εκ μέρους του κυρίου Χρυσοχοΐδη, ο Διευθυντής του Υπουργού κύριος Γαλιάτσος Γεώργιος, εκ μέρους του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας ο υποστράτηγος κύριος Κολίντζας Παναγιώτης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά Ταξίαρχος κύριος Λυμπεράτος Αριστείδης.
Επίσης στην σύσκεψη παρευρέθηκαν, ο Διοικητής Τροχαίας Περάματος,ο Διοικητής Ασφαλείας Περάματος και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Περάματος.