Το Κέντρο Υγείας Πειραιά (πρώην «Οίκος Ναύτου») επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ

0
116
Το Κέντρο Υγείας Πειραιά (πρώην «Οίκος Ναύτου») επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής το Νίκο Αμπατιέλο, βουλευτή του ΚΚΕ στην Α’ Πειραιά, συνοδευόμενο από τη Μαίρη Αγρογιάννη παθολόγο στο Κρατικό Νίκαιας και γραμματέα του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ και την Άννα Λεωτσάκου, δημοτική σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Πειραιά.
Η αντιπροσωπεία συνομίλησε με εργαζόμενους αναφορικά με την πρόσφατη ερώτηση που κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή, για τα ζητήματα της υγείας.
Τα στελέχη του ΚΚΕ τόνισαν πως οι τεράστιες και επικίνδυνες ελλείψεις που υπάρχουν στον ΚΥ Πειραιά, είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που μόνο στόχο έχει το κέρδος και βλέπει εργαζόμενους και συνταξιούχους σαν πελάτες.
Χαρακτηριστικό της απαξίωσης των δημοσίων δομών υγείας, πέρα από τα τραγικά κενά σε προσωπικό είναι και η έλλειψη υλικών, αφού οι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να ζητήσουν οινόπνευμα για να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς, από το Τζάνειο Νοσοκομείο!!!
Κάλεσαν τους εργαζόμενους να δυναμώσουν τη φωνή τους κόντρα σε αυτή την πολιτική που μετράει τις ζωές μόνο σε κέρδη και να συμμετάσχουν στην απεργία στις 28/2, ένα χρόνο μετά από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.