Γιάννης Μώραλης: Υποδεχθήκαμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Πειραιά και στο Δημοτικό μας Θέατρο το 2ο Συνέδριο για τον γυναικείο αθλητισμό που διοργανώνει το Gazzetta Women

0
64
Υποδεχθήκαμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Πειραιά και στο Δημοτικό μας Θέατρο το 2ο Συνέδριο για τον γυναικείο αθλητισμό που διοργανώνει το Gazzetta Women.
Με ιδιαίτερα σημαντικές Ελληνίδες και ξένες ομιλήτριες, πρώην αλλά και εν ενεργεία αθλήτριες, καθώς και σημαντικές παρουσίες στο κοινό του συνεδρίου, συζητήθηκαν θέματα όπως η ισότητα μεταξύ των δύο φύλων σε πολλούς τομείς του αθλητισμού, η ενδυνάμωση, η έμπνευση.
Το φετινό συνέδριο είναι αφιερωμένο στο γυναικείο μπάσκετ και μάλιστα στο πλαίσιο του συνεδρίου ο Πρόεδρος της ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα θα διοργανώσει το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικείου μπάσκετ του 2025, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά μας, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Πολλά μπράβο στους διοργανωτές για την άριστη οργάνωση, αλλά και την πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία και ένα ευχαριστώ στην κυρία Βάσω Νικοπολίδη για την καλή συνεργασία.