Γιώργος Γαβρίλης υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά: Καλωσορίζω τη συμμετοχή Πειραιωτών με τεράστια και επιβεβαιωμένη κοινωνική δράση και προσφορά. Θα συμβάλλουν στην επίτευξη του κοινού μας στόχου

0
245

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω ως υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας την Αναστασία Φραντζεσκάκη και τον Γιώργο Γώγο.

Η Αναστασία είναι διδάκτωρ κοινωνικών επιστημών και από το 1987 εργάζεται στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά (ΟΛΠ). Είναι μέλος ΔΣ της Ένωσης Μονίμων Υπαλλήλων ΟΛΠ και της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τα κοινά του Πειραιά μέσω διαφόρων συλλογικοτήτων και έχει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον στην διαμόρφωση μιας αρμονικής σχέσης μεταξύ λιμανιού και πόλης.
Ο Γιώργος εργάζεται ως λιμενεργάτης στον ΟΛΠ από το 2005, συμμετέχει ενεργά στο συνδικαλιστικό κίνημα από τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Λιμενεργατών ΟΛΠ και του Οργανωτικού Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Πειραιά. Επίσης, συμμετέχει από το 1998 στις δημοτικές κινήσεις «Λιμάνι της Αγωνίας» και «Πειραιάς για Όλους».
Και οι δυο με την τεράστια και επιβεβαιωμένη κοινωνική δράση και προσφορά τους θα συμβάλλουν στην επίτευξη του κοινού μας στόχου.
Καλωσορίζω την Αναστασία και το Γιώργο και τους εύχομαι ολόψυχα
καλή επιτυχία!