Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια της Ελευσίνας – Εγκαταλείπουν την Αθήνα οι πρώτοι αδειούχοι του Αυγούστου

0
67

Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα από τα πιο μεγάλα κύματα αναχωρήσεων από την Αθήνα από το πρωί του Σαββάτου (05/08) καθώς ξεκινούν σήμερα τις διακοπές τους οι πρώτοι αδειούχοι του Αυγούστου. Στα διόδια της Ελευσίνας τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr.

Το αδιαχώρητο στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου

Πολύ αυξημένη είναι και η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου από νωρίς το πρωί, καθώς οι πρώτοι αδειούχοι του Αυγούστου αποχωρούν μαζικά από την πρωτεύουσα αναζητώντας “ανάσες” δροσιάς στα ελληνικά νησιά, ενώ η κορύφωση αναμένεται κοντά στον Δεκαπενταύγουστο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος, για σήμερα είναι προγραμματισμένα από το λιμάνι του Πειραιά συνολικά 25 δρομολόγια, από το λιμάνι της Ραφήνας 9 απόπλοι πλοίων και από το λιμάνι του Λαυρίου 10 δρομολόγια.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες Παρασκευή, πραγματοποιήθηκαν από το λιμάνι του Πειραιά 23 δρομολόγια με 27.652 επιβάτες 5.436 οχήματα για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη, ενώ για τα νησιά του Αργοσαρωνικού πραγματοποιήθηκαν 42 δρομολόγια με 9.316 επιβάτες με 1.112 οχήματα.

ΠΗΓΗ: enikos.gr